Winkel

Schoutenstraat 7 Hilversum

Winkel 2023-01-02T11:50:50+01:00

Winkel

In de winkel verwelkomen wij u graag, om advies te geven over uw huid, voor een manicure behandeling of pedicure. Nemen de tijd voor verzorgen, ruiken, voelen en beleven. Hier vindt u onze mooie parfum blendbar waar producten custom made voor u gemaakt worden. U kunt onder het genot van een drankje, een heerlijke parfum uitkiezen. Vraag ook naar onze unieke draagbare SPF 50+ dagcrème, met hoge werkstoffen.

“Look great naturally!” Blend bar waar de custom made verzorgingsproducten speciaal voor u gemaakt worden. Zoals aangemaakte dagcrèmes met hoogwaardige werkstoffen, 100% natuurlijke mineralen poeders en een perfecte match voor uw huid.

Kortom: blenden, voelen, ruiken en beleven is het motto van onze Jeunesse winkel. Boek een shop moment in of Bel gerust aan en we helpen u graag.

Musthaves

Shop bij ons de leukste gezichtsverzorging musthaves, beauty apparatuur voor thuisgebruik en lifestyle trends. Het assortiment wordt door de seizoenen heen vernieuwd en er komen constant nieuwe beauty musthaves bij, die u niet wilt missen.

Home

Onze home artikelen zijn zoals u van ons gewend bent, ook gebaseerd op het welzijn. Heerlijke geurkaarsen voor thuis, gegeurde hand en body zeep/lotion.

Het assortiment van onze home artikelen wordt door de seizoenen heen vernieuwd.

Parfum

Niche Parfum Blend Bar Inspiratie

Mede-eigenaresse en haar echtgenoot komen veel in Dubai. Daar kwamen ze in de mooiste parfumzaken terecht met geweldige flesjes en exclusieve parfums. Chique, puur en luxe. Dit ontbrak in Nederland, waardoor ze besloot het zelf te introduceren. In onze Jeunesse store heeft de Blend Bar natuurlijke parfumoliën en heerlijke geuren die u onder een genot van een drankje kunt beleven.

Jeunesse werkt alleen met de beste, puurste en natuurlijkste producten en kiest deze zorgvuldig uit. De geuren zijn onderverdeeld in vier groepen: Woody, Flower, Oriëntale en Fresh. Zo is het voor iedereen mogelijk om een eigen unieke geur te kiezen. Home geurvazen of een huisspray behoort ook tot de mogelijkheden. Kom voor meer informatie en alle mogelijkheden naar Jeunesse.

Daarnaast heeft Jeunesse een samenwerking met de exclusieve niche merken; Montecristo, Anima Mundi & Tiziana Tirenzi.