Winkel

Schoutenstraat 7 Hilversum

Winkel 2020-03-26T14:09:47+00:00

Winkel

In onze winkel verwelkomen onze huidspecialisten u graag, om advies te geven over uw huid. Wij brengen het ambacht weer terug. We nemen de tijd voor verzorgen, ruiken, voelen en beleven. Hier vindt u onze mooie blendbar waar producten custom made voor u geblend worden en u ook uw eigen unieke parfum kunt samenstellen. Verder kunt u hier terecht voor een uitgebreide huidanalyse met de Skin analyser. Ook hebben wij een bar waar u in de Eclat met vier kleuren natuurlijk licht kunt om uw huid weer te laten stralen.

Blend bar

The natural way to look gorgeous! Meet our blend bar in het teken van blenden van custom made verzorgingsproducten, producten die speciaal voor u samengesteld worden. Zoals aangemaakte dagcrèmes met hoogwaardige werkstoffen en 100% natuurlijke mineraalpoeders waarmee een BB cream samengesteld kan worden die perfect matcht met uw huidskleur.

Zelfs onze natuurlijke parfum, Jeu de Parfum, is een custom-made product. Naast parfum behoort ook een huisgeur, body mist of parfumolie, die wij speciaal naar uw wensen kunnen samenstellen in de blendbar, tot in de mogelijkheden.

Kortom: blenden, voelen, ruiken en beleven is het motto van onze Blend Bar.

Musthaves

Shop bij ons de leukste gezichtsverzorging musthaves en life style trends. Het assortiment wordt door de seizoenen heen vernieuwd en er komen nieuwe musthaves bij die je niet wilt missen.

Home

Because there is no place like home. Ook het assortiment van onze home artikelen wordt door de seizoenen heen vernieuwd.

“Pretty is an accident of nature. Elegant is a selfcreated work of art.”