Eclat+

Eclat+ 2023-01-29T13:14:56+01:00

 

Ampullen Eclat+

Go back in time with 4 colors of lights

Eclat1
Het is wetenschappelijk bewezen dat LED-lichttherapie de wondgenezing
en de groei van het weefsel bevordert. Veel wetenschappers en artsen
hebben aangetoond dat led licht de celstofwisseling verbetert. Led licht
versnelt ook het herstel en de vernieuwing van beschadigde huidcellen
en stimuleert de productie van collageen en elastine, dit is de basis van
een gezonde en gladde huid. Dermatologen en cosmetische chirurgen
wereldwijd kiezen lichttherapie als een van hun favoriete behandelingen
voor anti-aging en diverse huidproblemen.

Lichttherapie is een pijnloze, veilige behandeling voor alle huidtypes en
alle leeftijden. Het is bewezen in talloze studies dat lichttherapie niet
schadelijk is voor de huid.

Take 10 minutes from your day.. The light of life will keep your beauty for longer.

De eclat is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid zonder dat injecties nodig zijn. Nadat de huid is bloot gesteld aan het licht op basis van het kleurprotocol dringen de werkzame bestanddelen van vocht inbrengende maskers en conditioners net zo effectief in als na een meso-lift. Het resultaat is ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder duidelijk en de huid straalt. Ook perfecte manier om je fris en stralend te voelen voor een feestelijke gelegenheid of vakantie!

Your skin will be born again with 4 colors of natural light

Eclat lichttherapie:

[/fusion_title]

Vier kleuren, 100% zuiver licht: uw huid zal weer als herboren aanvoelen. Elke kleur in de medisch gekeurde Eclat staat voor zijn eigen huid verbeteringseigenschap.

De lichttherapie vraagt 12 tot 24 minuten van uw tijd, om de huid een spectaculair resultaat te geven. Eclat lichttherapie bieden we aan in onze Eclat bar, onder begeleiding van een huidspecialist.

Bij lichttherapie kunt u onder andere denken aan de behandeling van pigmentatie, fijne lijntjes, collageen stimulatie, acne en algehele huidverbetering. U krijgt een geweldige glow op uw gezicht, waardoor de lichttherapie perfect is voordat u naar een feest gaat.

Ga voor een mooie tint en glow, ga voor de Eclat. Het gezonde licht werkt ook anti deprimerend op uw gestel. Een hoop klanten ervaren lichttherapie dan ook als zeer geschikt tegen winterdepressies.

24 minuten – €32,50

Rood licht = Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Geel licht = Geel licht geeft algemene cosmetische huidverjonging door de vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Blauw licht = Blauw licht voorkomt de groei van bacteriën en dood bestaande bacteriën. Wat effectief werkt op de behandeling van acne.

Groen licht = Groen licht stimuleert de groei van nieuwe cellen die de huid weer kunnen herstellen en werkt verhelderend op pigmentvlekken.

Rood + Geel licht = vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elastine in de huid en bevordert de aanmaak van collageen.

Rood + Blauw licht = een goede behandeling tegen acne. Het werkt antibacterieel en anti- inflammatoire. Vermindert de kans op littekens.


Kuurkaart 12 sessies voor 325 euro in plaats van 390,- (10+2). Zowel voor huidverbetering of tegen een winterdepressie, adviseren we een kuur. U begint met 2 à 3 keer per week, vervolgens 1 keer per week.