Algemene huidtherapie

Algemene huidtherapie 2023-01-29T13:07:48+01:00

Medische Peeling Een medische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Oppervlakkige rimpels, acne, pigmentatie en littekens kunnen door middel van deze techniek verbeterd worden. een Lichte peel tot zeer sterke peeling mogelijk om de huid er fris en egaal uit te laten zien.      Wij maken gebruik van diverse (medische) peelings: Trichloorazijnzuur (TCA), Glycolzuur, Fruitzuur, Melkzuur en Fenol en nog veel meer. Een mix van peelings of een (medische) bio-peeling behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is ook een zomerpeel mogelijk door middel van carbontherapie. Bespreek de verschillende opties met uw behandelaar. Medische Peeling – 30 minuten – €150,- Door een medische peeling wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Oppervlakkige rimpels, acne, pigmentatie en littekens kunnen door middel van deze techniek verbeterd worden. Daarnaast ziet de huid er fris en egaal uit. Diverse medische peelings zijn mogelijk, bespreek de opties met uw behandelaar. Ook een zomerpeel is mogelijk d.m.v. Carbon therapie, dermaplanning, lichte product peeling.
 • Medische Peeling naar wens
 • Cosmelan
 • Dermablading –
 • PRX T33 –
 • Microdermabrasie
 • DMK Enzyme Treatment

Cosmelan en Dermamelan;

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kan een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag een egale huid? Dat is mogelijk! Een pigmentbehandeling bij onze specialisten wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed. Ook met een getinte/donkere huid kun je een medische peeling ondergaan en behalen we prachtige resultaten. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen en kijken welke type / sterkte er het beste bij uw huid past. Cosmelan €750,-                                                                                 Dermamelan €950,-

Dermablading

Dermablading, ook wel bekend als dermaplanning wordt bij ons altijd gecombineerd met nog twee technieken. Op een nauwkeurige wijze wordt een medisch mesje over de huid heen gehaald. Hierbij worden de dode huidcellen en overtollig donshaar verwijderd van het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de huid er glad uitziet maar ook glad aanvoelt en het creëert direct een mooie glow. Te vergelijken met een peeling alleen dan zonder de bijwerkingen. Ook voor de zeer gevoelige huid geschikt. 60 minuten – €175,-

PRX-T33

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid verslapt of heb je last van een verouderde, droge huid? Geef je huid dan een herstellende oppepper! Hoewel je huid altijd onderhevig zal blijven aan veroudering, kun je veel doen om je huid zo lang mogelijk gezond, glad, egaal, zuiver en stevig te houden! De PRX-T33 is een nieuwe behandelmethode en wordt ook wel de no-needle-skin-booster genoemd. Deze zorgt ervoor dat de huidstructuur en conditie verbeteren, vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid een revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Nog een voordeel is dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van elastine vezels en collageen. Voordelen
 • Zonder naalden
 • Zonder vervellen
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Korte behandeltijd; +/- 30 minuten
 • Directe glow
30 minuten – €100,-

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een apparaat wat dode huidcellen verwijderd. Tijdens deze behandeling zuigt het apparaat de huid vacuüm en tegelijkertijd schuren kristallen over de huid. Dit is vergelijkbaar met een peeling die zeer gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Na één behandeling kan er al resultaat zichtbaar zijn. Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:
 • Fijne rimpels
 • Onzuivere huiden
 • Huidveroudering
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Acne littekens (vlekjes)
 • Zonneschade
 • Rokershuid
 • Grove poriën
 • Grove huidstructuur
 • Futloze huid
30 minuten – €129,-

DMK Enzyme Treatment

De unieke Enzyme Treatment ook wel bekend in Amerika als DMK Treatment, is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is speciaal ontworpen om de algehele gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Na de eerste behandeling is er 70% aan gifstoffen afgevoerd. Verder zorgt de behandeling voor een betere bloedcirculatie, hoger zuurstofniveau voor een egale tint en stevigere huid. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, enzymen, peptiden en vitaminen. Dagelijks komen wij in aanraking met vervuilde lucht, uitlaatgassen, bespoten voedsel en (eventueel) medicatie. De huid ontdoet zich door de behandeling van al deze gifstoffen die zich jaren hebben opgeslagen in het weefsel. Gedurende de behandeling wordt er 98% zuiver zuurstof geïnhaleerd, waardoor zowel het lichaam als de huid een zuurstofrijke boost krijgt. Wij zetten de behandeling in voor: anti-aging, aanmaak van collageen en elastine, afvoeren van afvalstoffen en toxinen, verhelderen van hyperpigmentatie en het reguleren van de talgproductie bij acne of een te vette huid. 90 minuten – €135,-                                                                       “Pretty you, pretty skin”.

Jeunesse Special (3 in 1 treatment)

Tijdens de Jeunesse Special behandeling wordt er gebruik gemaakt van drie technieken, die gekozen worden op basis van uw huid. Tijdens de behandeling wordt elke vierkante centimeter behandeld. Het heeft een ontgiftende werking en reinigt de huid grondig. Ook zorgt de behandeling voor een mooi herstel doormiddel van hydratatie. Dit resulteert in fijnere poriën, fijne lijntjes (rimpels) verzachten, pigmentvlekken worden lichter en de huid verheldert. Door de toepassing van drie technieken kan er tot diep in de huid gewerkt worden.

60 minuten – €165,-

Huidoneffenheden verwijderen

Steelwratten (fibromen), ouderdomswrat (keratosis seborrhoica), zonbeschadiging, verhoornd ouderdoms- en pigmentvlekken (lentigo solaris) en goedaardige bloedvatgezwelletjes (angiomen); verwijdering door middel van coagulatie, lichtflits of laser.

Vanaf 15 minuten – vanaf €85,-

*Klein gebied (1 tot 2) – €85,-

*Middelgroot gebied (2 tot 5) – €150,-

*Groot gebied (5 tot 10) – €300,-

Mesoestetic Eyecon

Mesoestetic Eyecon behandeling is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. Het zorgt ervoor dat donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en/of overhangende oogleden verminderen. De Mesoestetic Eyecon bestaat uit zes behandelingen, waarbij een peeling en microneedling elkaar afwisselen. Daarbij passen wij na iedere behandeling de Eclat+ lichttherapie toe. De behandeling wordt wekelijks uitgevoerd. Een ware boost voor de huid rondom de ogen met altijd een prachtig resultaat.

60 minuten – €680,-

Mesoestetic Age Element

Mesoestetic Age Element is een anti-aging behandeling die ervoor zorgt dat de productie van essentiële eiwitten en de levensduur van cellen verbeterd. Hierdoor zal het huidverouderingsproces vertraagt worden. Allereerst wordt er tijdens de behandeling een diagnose gesteld op basis van uw huid. Vervolgens zal er een samenstelling gemaakt worden door middel van meerdere verschillende boosters. De samenstelling is voor ieder persoon anders. De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen die wekelijks plaatsvinden. Age Element is een niet-invasieve behandeling en is inclusief de Eclat+ lichttherapie behandeling.

60 minuten – €680,-

Skinboosters (Special)

De Skinboosters bestaan uit een cocktail van diverse werkstoffen die in de huid geïnjecteerd worden. Skinboosters worden helaas af en toe vergeleken met fillers. Het zijn echter twee hele verschillende termen met andere resultaten. Skinboosters zorgen voor een betere conditie van de huid, door de hydratatie tot diep in de huid te verbeteren. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer, steviger en zal meer stralen dan voorheen. De behandeling bestaat uit een kuur van twee behandelingen en heeft een geleidelijk proces, waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

60 minuten – €395,- (touch up €150,-)

Needling

Door middel van (micro)needling ook wel bekend als de Dermapen, zorgen wij ervoor dat de huid sterker, soepeler, egaler en zelfs dikker wordt. Tijdens de behandeling ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscule kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals hyaluronzuur extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine extra gestimuleerd. Het effect van de behandeling is gelijk zichtbaar, maar maakt maanden na de behandeling nog nieuw collageen en elastine aan. Het advies is om de behandeling meerdere keren te herhalen (kuurverband).

 1. Een gladdere en frissere huid
 2. Fijnere poriën
 3. Minder rimpels en fijne lijntjes
 4. Verbetering van de huidstructuur
 5. Vermindering van pigmentvlekken
 6. Opvulling van (acne)littekens
 7. Verzachten van operatie of traumatische littekens

30 minuten – €120,-

PlexR

PlexR is een niet-invasieve behandelmethode wat werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen. Er ontstaat een kleine boog van geladen plasma, zonder direct contact met de huid. Deze boog raakt de huid puntsgewijs aan, waardoor de bovenste huidlaag nauwkeurig verdampt. Vervolgens ontstaat er een reactie in de huid, waardoor de elastische vezels samentrekken en dit zorgt voor een liftend effect. Een serie van puntsgewijze aanrakingen zorgt ervoor dat er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Door middel van PlexR kan onder andere het gebied rondom de ogen behandeld worden.

120 minuten – vanaf €399,-

Ultherapy

Ultherapy is een niet-invasieve behandeling waarbij het huidoppervlak nagenoeg onbeschadigd blijft. Door middel van ultrasound worden er kleine gaatjes gemaakt in de huid, tot een diepte van 4,5 millimeter. Hierdoor wordt er collageen en elastine gestimuleerd. Dit maakt de huid strakker en heeft een natuurlijk liftend effect. Het uiteindelijke resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na twee tot drie maanden en werkt door tot zes maanden. Na twee à drie maanden volgt de touch up, waarbij de huid nog eens extra wordt gestimuleerd. De behandeling kan ingezet worden voor het liften en verstrakken van de wenkbrauwen, hals, het onderste gedeelte van het gezicht en het verminderen van lijntjes op het decolleté.

60 minuten -vanaf €595,- (touch up €150,-)

XL Hair

XL Hair is een haargroeistimulatie behandeling tegen haaruitval, waarbij nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Er wordt een haarbooster geïnjecteerd die lokaal de haarfollikels stimuleert en (re)activeert. Het injecteren gebeurt door middel van een mesogun, waarbij oppervlakkige injecties in de haarfollikel worden geïnjecteerd.

Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. De XL-hair behandeling bevordert deze doorbloeding en stimuleert de haarfollikels, waardoor de haren vermeerderen en sterker worden.

Naast de behandeling zijn er ook thuisproducten die gebruikt moeten worden tijdens het behandeltraject. XL Hair is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt die last hebben van haaruitval.

Voor mannen bestaat de behandeling uit een kuur van minimaal zes behandelingen en voor vrouwen zijn dit er acht.

XL Hair vrouw kuurpakket van 8 behandelingen inclusief haarverzorgingspakket van 3 producten  – 60 minuten per behandeling – €1200,-

Onderhoud elke 3 maanden: €150,-

XL Hair man kuurpakket van 6 behandelingen inclusief haarverzorgingspakket van 3 producten  – 60 minuten per behandeling –  €1000,-

Onderhoud elke 3 maanden: €150,-

Wij hebben meer dan 27 apparaten in huis hierdoor is er voor elk huidtype en huidaandoening wel een oplossing bij Jeunesse.

Genesis laser

De Genesis laserbehandeling zorgt voor verbetering van de structuur en het gladder maken van de huid. Het stimuleert collageen en elastine, daarnaast vermindert het de roodheid. Het is een populaire behandeling zonder herstelperiode. Daarnaast kan de behandeling het hele jaar toegepast worden.

60 minuten – €250,-

kuur 4+2 €1500,  € 1000,-

Pearl fractional laser

De Pearl fractional laserpeeling behandeling voor het effectief aanpakken van rimpels, onregelmatige huidtextuur, acnelittekens en pigmentatie. Het pakt de problemen tot diep in de huid aan in slechts één behandeling. Daarnaast kan de behandeling een aanvulling zijn voor andere behandelingen.

Volledig gelaat inclusief verdoving – €750,-

Vaatlaser

Tijdens de vaatlaserbehandeling worden door middel van een vaatlaser (kleine) storende adertjes of vaatjes snel en veilig verwijderd. Deze behandeling is voor zowel het gezicht, als het lichaam mogelijk.

30/60 minuten – vanaf €60,-

Carbon laser peeling

De carbon laserbehandeling is effectief voor een diepe reiniging van de huid.  Geeft de huid een mooie Glow een ware party peeling behandeling. Het is een zeer geschikte behandeling voor het verminderen van fijne rimpels, grove poriën, acne, littekens en het herstellen van de huid. De carbon laser peeling dringt tot diep door in de lagen van de huid, waardoor deze sneller vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen.  Na één behandeling is er al een mooie glow zichtbaar. Mag in de zomer toegepast worden hierdoor ook wel de zomerpeel genoemd.

€150,-

Skin rejuvenation

Skin rejuvenation is een veilige manier om verkleuringen te verhelderen en uw huid weer in zijn originele staat te herstellen.

 1. Behandelen van plaatselijk pigment/zonnevlekken
 2. Behandelen van plaatselijk couperose en rosacea

*Smal gebied – €85,-

*Middelgroot gebied – €150,-

*Groot gebied – €200,-

Jeunesse Special d.m.v. 3 lasers– 60 minuten – €595,- (populaire behandeling).                        Combinatie van pigmentatie, roodheid/vaten en huidverjonging. 

Skin rejuvenation+ Genesis laser + vaat laser de 3 toppers in 1 behandeling voor prachtig resultaat;

Skin rejuvenation is een veilige manier om verkleuringen te verhelderen en uw huid weer in zijn originele staat te herstellen. Je huid krijgt zijn stevigheid, glans en fijne huidstructuur weer terug met de 3 in 1 laserbehandeling. We werken allemaal in 1 behandeling aan de vaten/roodheid, poriën en fijne rimpels, pigmentatie en verstrakking van de huid.

 1. Behandelen van pigment/zonnevlekken
 2. Behandelen van couperose en rosacea
 3. Behandelen van gesprongen haarvaatjes, roodheid verdwijnt
 4. Behandelen van spider naevus (een concentratie van gesprongen adertje(s))
 5. Productie van de talgklieren remmen
 6. Het strakker maken van de huid

Maand Actie; normaliter €700,– nu voor 595,-

Eclat lichttherapie:

Vier kleuren, 100% zuiver licht: uw huid zal weer als herboren aanvoelen. Elke kleur in de medisch gekeurde Eclat staat voor zijn eigen huid verbeteringseigenschap. De lichttherapie vraagt 12 tot 24 minuten van uw tijd, om de huid een spectaculair resultaat te geven. Eclat lichttherapie bieden we aan in onze Eclat bar, onder begeleiding van een huidspecialist. Bij lichttherapie kunt u onder andere denken aan de behandeling van pigmentatie, fijne lijntjes, collageen stimulatie, acne en algehele huidverbetering. U krijgt een geweldige glow op uw gezicht, waardoor de lichttherapie perfect is voordat u naar een feest gaat. Ga voor een mooie tint en glow, ga voor de Eclat. Het gezonde licht werkt ook anti deprimerend op uw gestel. Een hoop klanten ervaren lichttherapie dan ook als zeer geschikt tegen winterdepressies. 24 minuten – €32,50

Rood licht = Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Geel licht = Geel licht geeft algemene cosmetische huidverjonging door de vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Blauw licht = Blauw licht voorkomt de groei van bacteriën en dood bestaande bacteriën. Wat effectief werkt op de behandeling van acne.

Groen licht = Groen licht stimuleert de groei van nieuwe cellen die de huid weer kunnen herstellen en werkt verhelderend op pigmentvlekken.

Rood + Geel licht = vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elastine in de huid en bevordert de aanmaak van collageen.

Rood + Blauw licht = een goede behandeling tegen acne. Het werkt antibacterieel en anti- inflammatoire. Vermindert de kans op littekens.

Kuurkaart 12 sessies voor 325 euro in plaats van 390,- (10+2). Zowel voor huidverbetering of tegen een winterdepressie, adviseren we een kuur. U begint met 2 à 3 keer per week, vervolgens 1 keer per week.