Algemene huidtherapie

Algemene huidtherapie 2018-12-20T18:53:48+00:00

Acne Therapie

Bij ons ook wel bekend als de ‘Trouble Shooter’. Een probleemhuid met acne, rosacea, littekens, couperose, overige huid-/haarontstekingen, eczeem of psoriasis heeft begeleiding nodig van een huidspecialist. Zorg samen met de huidspecialist voor meer zelfvertrouwen en krijg weer een gezonde huid door een maatpak voor de probleemhuid met een geweldig resultaat als ons enige doel.

Met ons Trouble Shooter treatment streeft de specialist keer op keer bij elke behandeling naar huidverbetering. Wilt u ook weer stralen n vol zelfvertrouwen geen zorgen meer om uw huid hoeven maken? Dan word het tijd om voor een Trouble Shooter treatment te kiezen. Zorg dat u weer lekker in uw vel zit.

60 minuten voor €85,-

Definitief ontharen

Ontharen per behandeling:

Heren

Intakegesprek €19,95

Buik €75,-

Tepelhof €25,-

Borst en Buik €150,-

Rug boven €100,-

Rug onder €75,-

Gehele rug €150,-

Oksels €40,-

Schouders €60,-

Nek €40,-

Hals €40,-

Buik navelstrook €40,-

Onderbenen €120,-

Gehele benen €200,-

Baardcontouren (wangen, hals) €75,-

Bakkebaarden €20,-

Baard geheel €125,-

Wangen €40,-

Dames

Intakegesprek €19,95

Bovenlip €25,-

Tepelhof €25,-

Kin €40,-

Bovenlip en kin €50,-

Gelaat €85,-

Nek €85,-

Borst €100,-

Buik €75,-

Borst en buik €150,-

Rug boven €100,-

Rug onder €75,-

Bikinilijn €50,-

Brazillian €75,-

Oksels €40,-

Beide armen boven €100,-

Beide armen onder €100,-

Gehele armen €160,-

Bovenbenen €120,-

Onderbenen €120,-

Gehele benen €200,-

Bij bovenstaande prijzen zijn wij uitgegaan van een gemiddeld postuur, het kan dus zijn dat de definitieve prijzen uiteindelijk iets hoger of lager uitkomen. Voor een prijsopgave van een behandelgebied dat niet in deze lijst staat kunt u contact met ons opnemen.

Tattoo Removal

Een tatoeage wordt gezet op het moment dat u ervan overtuigd bent dat u die uw hele leven wilt houden. Maar niets is veranderlijker dan een mens, er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor iemand spijt krijgt van een tatoeage of permanente make-up. Gelukkig bestaat er nu een veilige en goede methode die tatoeages verwijderd. Salon Jeunesse werkt met de medische YAG laser.

Diamond derma brasie

Diamond derma brasie gebruiken wij graag voor de optimale huidverbetering. Huidverbetering is noodzakelijk bij een vermoeide huid, rokers-huid, verouderde huid, gestrestste huid, vochtarme huid of een huid die geheel uit balans is. Het doel van de behandeling is om te verjongen en te vernieuwen. Dit gebeurt door het verwijderen van dode en beschadigde huidcellen en het intensief reinigen van de poriën in de huid. Er word zuurstof aan de huid gegeven, de doorbloeding word gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastische vezels wordt gestimuleerd. Wat mag u allemaal verwachten?

– Verminderd fijne rimpels

– Algehele huidverbetering

– Comedonen worden verwijderd

– Verbetert de rokershuid

– Oppervlakkige littekens vervagen

– Werkt talg reducerend

– Poriën verfijnen

– Minder last van verstoppingen in de huid

-Pigment vervaagt

– Voedt de huid met zuurstof en vitamine

– Huid word opgehelderd

€125,-

Medische/Cosmetische peeling

Wij maken gebruik van diverse medische peelings o.a. TCA, Glycol, Fruitzuur en Melkzuur. Een mix of een medische BIO peeling behoort ook tot de mogelijkheden.

€129,-

Schimmelnagels (onycho mycose)

Ongeveer 25% van de bevolking heeft wel een last van een schimmel/kalk nagel. Een schimmelnagel is een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel. Het kan zijn dat er witte tot gele/bruinachtige strepen op de nagel zichtbaar zijn. In een later stadium kan de nagel geheel of gedeeltelijk loslaten. De behandeling; bij Jeunesse kunt u uw schimmelnagel specialistisch laten behandelen met behulp van een medische nail laser. In tegenstelling tot een zalf of olie is deze laser behandeling zeer effectief, omdat de laserstraal doordringt tot onder de nagelplaat. Onze laser behandeling word door een medische specialist uitgevoerd.

Schimmelnagel laserbehandeling (1-5 nagels) €125,-

Schimmelnagel laserbehandeling (1-10 nagels) €185,-

Extra’s

Het verwijderen van steelwratten/fibromen, ouderdomswrat (keratosis seborrhoica), voetwrat (verrucae plantages), goedaardige moedervlek, zon beschadiging, wrat (verrucae vulgaris), pigmentvlekken (lentigo solaris) en/of goedaardige bloedvatgezwelletjes (angiomen). Door middel van bijvoorbeeld cryo, coalgulatie, lichtflits of laser.

Smal gebied (1 tot 2) €85,-

Middel gebied (2 tot 5) €150,-

Groot gebied (5 tot 10) €300,-