Algemene huidtherapie

Algemene huidtherapie 2022-12-30T17:16:34+01:00

Medische Peeling Een medische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Oppervlakkige rimpels, acne, pigmentatie en littekens kunnen door middel van deze techniek verbeterd worden. Daarnaast ziet de huid er fris en egaal uit. Wij maken gebruik van diverse (medische) peelings: Trichloorazijnzuur (TCA), Glycolzuur, Fruitzuur, Melkzuur en nog veel meer. Een mix van peelings of een (medische) bio-peeling behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is ook een zomerpeel mogelijk door middel van carbontherapie. Bespreek de verschillende opties met uw behandelaar. Medische Peeling – 30 minuten – €150,-
“Pretty you, pretty skin”.
Jeunesse Special (3 in 1 treatment)

Tijdens de Jeunesse Special behandeling wordt er gebruik gemaakt van drie technieken, die gekozen worden op basis van uw huid. Tijdens de behandeling wordt elke vierkante centimeter behandeld. Het heeft een ontgiftende werking en reinigt de huid grondig. Ook zorgt de behandeling voor een mooi herstel doormiddel van hydratatie. Dit resulteert in fijnere poriën, fijne lijntjes (rimpels) verzachten, pigmentvlekken worden lichter en de huid verheldert. Door de toepassing van drie technieken kan er tot diep in de huid gewerkt worden.

60 minuten – €165,-

Huidoneffenheden verwijderen

Steelwratten (fibromen), ouderdomswrat (keratosis seborrhoica), zonbeschadiging, verhoornd ouderdoms- en pigmentvlekken (lentigo solaris) en goedaardige bloedvatgezwelletjes (angiomen); verwijdering door middel van coagulatie, lichtflits of laser.

Vanaf 15 minuten – vanaf €85,-

*Klein gebied (1 tot 2) – €85,-

*Middelgroot gebied (2 tot 5) – €150,-

*Groot gebied (5 tot 10) – €300,-

Mesoestetic Eyecon

Mesoestetic Eyecon behandeling is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. Het zorgt ervoor dat donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en/of overhangende oogleden verminderen. De Mesoestetic Eyecon bestaat uit zes behandelingen, waarbij een peeling en microneedling elkaar afwisselen. Daarbij passen wij na iedere behandeling de Eclat+ lichttherapie toe. De behandeling wordt wekelijks uitgevoerd. Een ware boost voor de huid rondom de ogen met altijd een prachtig resultaat.

60 minuten – €680,-

Mesoestetic Age Element

Mesoestetic Age Element is een anti-aging behandeling die ervoor zorgt dat de productie van essentiële eiwitten en de levensduur van cellen verbeterd. Hierdoor zal het huidverouderingsproces vertraagt worden. Allereerst wordt er tijdens de behandeling een diagnose gesteld op basis van uw huid. Vervolgens zal er een samenstelling gemaakt worden door middel van meerdere verschillende boosters. De samenstelling is voor ieder persoon anders. De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen die wekelijks plaatsvinden. Age Element is een niet-invasieve behandeling en is inclusief de Eclat+ lichttherapie behandeling.

60 minuten – €680,-

Skinboosters (Special)

De Skinboosters bestaan uit een cocktail van diverse werkstoffen die in de huid geïnjecteerd worden. Skinboosters worden helaas af en toe vergeleken met fillers. Het zijn echter twee hele verschillende termen met andere resultaten. Skinboosters zorgen voor een betere conditie van de huid, door de hydratatie tot diep in de huid te verbeteren. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer, steviger en zal meer stralen dan voorheen. De behandeling bestaat uit een kuur van twee behandelingen en heeft een geleidelijk proces, waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

60 minuten – €395,- (touch up €150,-)

Needling

Door middel van (micro)needling ook wel bekend als de Dermapen, zorgen wij ervoor dat de huid sterker, soepeler, egaler en zelfs dikker wordt. Tijdens de behandeling ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscule kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals hyaluronzuur extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine extra gestimuleerd. Het effect van de behandeling is gelijk zichtbaar, maar maakt maanden na de behandeling nog nieuw collageen en elastine aan. Het advies is om de behandeling meerdere keren te herhalen (kuurverband).

  1. Een gladdere en frissere huid
  2. Fijnere poriën
  3. Minder rimpels en fijne lijntjes
  4. Verbetering van de huidstructuur
  5. Vermindering van pigmentvlekken
  6. Opvulling van (acne)littekens
  7. Verzachten van operatie of traumatische littekens

30 minuten – €120,-

PlexR

PlexR is een niet-invasieve behandelmethode wat werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen. Er ontstaat een kleine boog van geladen plasma, zonder direct contact met de huid. Deze boog raakt de huid puntsgewijs aan, waardoor de bovenste huidlaag nauwkeurig verdampt. Vervolgens ontstaat er een reactie in de huid, waardoor de elastische vezels samentrekken en dit zorgt voor een liftend effect. Een serie van puntsgewijze aanrakingen zorgt ervoor dat er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Door middel van PlexR kan onder andere het gebied rondom de ogen behandeld worden.

120 minuten – vanaf €399,-

Ultherapy

Ultherapy is een niet-invasieve behandeling waarbij het huidoppervlak nagenoeg onbeschadigd blijft. Door middel van ultrasound worden er kleine gaatjes gemaakt in de huid, tot een diepte van 4,5 millimeter. Hierdoor wordt er collageen en elastine gestimuleerd. Dit maakt de huid strakker en heeft een natuurlijk liftend effect. Het uiteindelijke resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na twee tot drie maanden en werkt door tot zes maanden. Na twee à drie maanden volgt de touch up, waarbij de huid nog eens extra wordt gestimuleerd. De behandeling kan ingezet worden voor het liften en verstrakken van de wenkbrauwen, hals, het onderste gedeelte van het gezicht en het verminderen van lijntjes op het decolleté.

60 minuten -vanaf €595,- (touch up €150,-)

XL Hair

XL Hair is een haargroeistimulatie behandeling tegen haaruitval, waarbij nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Er wordt een haarbooster geïnjecteerd die lokaal de haarfollikels stimuleert en (re)activeert. Het injecteren gebeurt door middel van een mesogun, waarbij oppervlakkige injecties in de haarfollikel worden geïnjecteerd.

Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. De XL-hair behandeling bevordert deze doorbloeding en stimuleert de haarfollikels, waardoor de haren vermeerderen en sterker worden.

Naast de behandeling zijn er ook thuisproducten die gebruikt moeten worden tijdens het behandeltraject. XL Hair is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt die last hebben van haaruitval.

Voor mannen bestaat de behandeling uit een kuur van minimaal zes behandelingen en voor vrouwen zijn dit er acht.

XL Hair vrouw kuurpakket van 8 behandelingen inclusief haarverzorgingspakket van 3 producten  – 60 minuten per behandeling – €1200,-

Onderhoud elke 3 maanden: €150,-

XL Hair man kuurpakket van 6 behandelingen inclusief haarverzorgingspakket van 3 producten  – 60 minuten per behandeling –  €1000,-

Onderhoud elke 3 maanden: €150,-