Cosmetische en huidverbeterende behandelingen

Cosmetische en huidverbeterende behandelingen 2020-03-26T14:39:09+00:00

Ultherapie

Ultherapy is een non-invasieve behandeling die geen hersteltijd nodig heeft. Door middel van ultrasound worden er kleine gaatjes gemaakt in de huid. Dit gaat tot een diepte van 4,5 millimeter. Hierdoor wordt er collageen en elastine gestimuleerd. Dit maakt de huid strakker en heeft een natuurlijk liftend effect. Het uiteindelijke resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na 2 tot 3 maanden en werkt door tot 6 maanden. Na 3 a 4 maanden maanden volgt de touch-up, waarbij de huid extra wordt gestimuleerd.

Prijs vanaf €595,- per zone (kaaklijn en rond de mond/gebied rond de ogen/voorhoofd/hals)

Gehele gelaat €1000,-

Gelaat en hals €1500,-

PlexR plasma

Door middel van PlexR kan onder andere het gebied rondom het oog behandeld worden om een liftend effect te creëren. De PlexR is een niet-invasieve behandelmethode wat werkt door middel van plasma. De vraag stijgt in Nederland naar niet-invasieve behandelmogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Dit heeft te maken met het korte herstelproces na een niet-invasieve behandeling ten opzichte van een invasieve behandeling/ingreep.

Wat houdt de PlexR behandeling in? PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïonsieerde gasmoleculen. Tijdens een PlexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voelt u niet of nauwelijks. Een behandeling met PlexR bestaat uit een serie van de aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Het biedt de mogelijkheid om te verjongen, verminderen en te elimineren.

Voor verdere informatie, kunt u uiteraard eerst een consult inboeken bij onze huidkliniek.

Prijs vanaf €395,-

Cryo

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om alleen de vetcellen te behandelen zonder daarbij het omliggende weefsel te beschadigen. Stoort u zich aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? De Cryo behandeling is dan een veilige en makkelijke manier om overtollig vet te verwijderen.

60 minuten €160,-

Kuurkaart 6 sessies voor €800,-

Kuurkaart 12 sessies LPG en 5 sessies Cryo voor €1320,-

Carbon laser peeling

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ‘schieten’) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen en een mooie glow krijgt. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

60 minuten €150,-

Eclat+ lichttherapie

4 kleuren 100% zuiver licht; je huid zal weer als herboren aanvoelen. Elke kleur in ons medisch gekleurde Eclat staat voor zijn eigen huidverbeteringseigenschappen, in de verschillende lagen van de huid d.m.v. verschillende nanometers. Eclat vraagt maar 12 tot 24 minuten van je tijd om je huid een spectaculair resultaat te geven. Eclat treatment bieden we in onze Eclatbar aan. In de winkel, een bar waar u onder begeleiding van een huidspecialist zelf professioneel uw huid reinigt door middel van apparatuur, werkstofampullen en producten. Om ten slotte met een geweldig resultaat uit ons Eclat+ apparaat te komen.U kunt denken aan pigmentvermindering, aanpak van fijne lijntjes, collageen stimulatie, acne verbetering en algehele huidverbetering. Direct resultaat, u krijgt een geweldigge glow op uw gezicht, hierdoor geweldig voor een feestje. Het natuurlijke gezonde licht werkt ook nog eens anti-deprimerend op uw gestel (ook zeer geschikt tegen winterdepressies).

24 minuten €32,50 inclusief gratis ampul

Kuurkaart 12 sessies voor €325,- inclusief gratis ampullen (Huidverbeteringsadvies als kuur van 12 keer in een maand 2 à 3 keer per week). 

Dermablading

Dermablading is een exfoliërende behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

  • verwijderd dode huidcellen
  • verwijderd donsharen (vellus haren)
  • verfijnt fijne lijntjes
  • verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken
  • bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
  • bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
  • geeft de huid een glow

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Het effect van de Dermablading behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid heeft een gezonde glans na de behandeling, het is een echte oppepper voor iedere huid. Om de effectiviteit van deze behandeling te vergroten, raden wij aan om deze behandeling in kuurverband te ondergaan.

60 minuten €175,-

Kuurkaart 7 sessies €1.050,-