Professionals werken samen

Professionals werken samen 2019-03-19T15:24:20+01:00

Professionals werken samen met professionals

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de leverancier van o.a Salonne pro & Puresse

Onze partner is exclusieve importeur van Jeunesse Benelux. Deze huidverzorging producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen. Omdat wij tevens direct leveren aan de beautysalons blijven de prijzen zeer concurrerend en krijgt u een hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.

Jeunesse is een huidverzorgingsmerk uit Israël.
De basis van de producten zijn de heilzame ingrediënten uit de Dode Zee, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten en plantenolieën.
Alle producten van Jeunesse worden gekenmerkt door de milde samenstelling, de aansprekende en zachte geur alsmede de luchtige textuur.
Jeunesse maakt als één van de weinigen gebruik van vacuümmixers, waardoor de crèmes een zeer prettige luchtigheid krijgen en niet zwaar op de huid aanvoelen. Deze producten zijn voor dames èn heren. 

Door deze samenwerking geven wij u de mogelijkheid om uw verdiensten in uw salon te verhogen. Niet alleen met onze apparatuur maar nu ook met aanvullende verkoop van de producten.

Wij bieden u de mogelijkheid om samen met ons een eerste bestelling te plaatsen. Dit doen wij uiteraard op locatie om met u van gedachten te wisselen en de mogelijkheid voor uw salon te bespreken.

Wanneer u dit samen met ons doet krijgt u extra begeleiding. Dit is zeer aantrekkelijk wanneer u bijvoorbeeld besluit om een verzorgingslijn aan te schaffen voor uw salon of te gaan werken met de cavitatie -en/of IPL-starterspaketten ter ondersteuning van uw apparatuur en de behandelingen die u daarmee aanbiedt.

Indien u interesse heeft in deze producten en benieuwd bent wat deze producten voor uw salon kunnen betekenen, maak dan een afspraak om vrijblijvend geïnformeerd te worden. Voor meer informatie over deze of andere producten neem een kijkje in onze webshop of mail, bel:

Salon Jeunesse

Tel: 035-6280764

info@jeunessehilversum.nl

Waarom wij gekozen hebben voor deze producten?
De Dode Zee, gelegen op 420 meter beneden zeeniveau, is het laagste punt op aarde en een van ‘s werelds natuurlijke wonderen. Dode Zee-modder wordt al eeuwenlang gebruikt en geroemd vanwege de heilzame effecten op de huid en het lichaam. Deze modder bevat 21 mineralen, 12 hiervan worden in geen enkele andere zee gevonden. Dode Zee-mineralen hebben een kalmerende, voedende en herstellende werking en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen.
Voor ieder huidtype en elke wens heeft Jeunesse een passende verzorging. Alle producten van Jeunesse zijn en worden niet op dieren getest.

Anti-Ageing lijn, deze productlijn vormt de basis van alle behandelingen en met maar liefst 8% -10% actieve werkstoffen, vindt u passende producten voor ieder huidtype. De producten uit deze lijn kalmeren, voeden en herstellen de huid waar nodig en houden haar in perfecte conditie en vertragen de vorming van tekenen van huidveroudering. Vandaar de naam Anti-ageing.

Total Effect lijn, in deze productlijn vindt u specifieke huidverbeteringsproducten voor de huid met tekenen van veroudering.
Het percentage actieve werkstoffen in deze producten ligt maar liefst rond de 18%. Dit is zeer hoog en daardoor is de werking van de producten snel zichtbaar.

Spa Face lijn, deze compacte productenlijn is special ontwikkeld voor de jongere huid en bevat tevens anti-acnéproducten. Het percentage actieve werkstoffen is laag om de jonge huid niet onnodig te belasten en is specifiek gericht op het kalmeren en herstellen van de huid.
De producten kenmerken zich door een hoge concentratie Dode Zee-mineralen en een lage concentratie actieve werkstoffen (minder dan 2%) hierdoor wordt de jonge huid niet belast met werkstoffen die zij niet nodig heeft. Er kan al op een jonge leeftijd gestart worden met de Spa-producten.

Dermo Cosmetics, is een innovatieve productenlijn op basis van plantaardige stamceltechnologie.
De actieve werkstoffen beschermen de stamcellen in de huid en brengt het milieu waarin zij zich bevinden in een goede conditie, het resultaat is een gladdere, gezond uitziende huid in een verbeterde conditie. Actieve rimpelvermindering beschermt tegen verlies van elasticiteit, laat de huid stralen, verstevigt en lift de huid.

Puresse mineral make-up, de dekkende poeders sluiten de huid niet af zodat die kan blijven ademen en is door zijn onstekkingremmende werking erg geschikt voor de onzuivere huid met acné.
Ook aan te bevelen voor mensen met een make-up-allergie.

SalonnePro, SalonnePro volgt de trends en ontwikkelt ieder jaar nieuwe producten en behandelingen.
Momenteel omvat het assortiment: fruitzuurpeelings(AHA), mesotherapie, bio-serums, Salicylzuur (BHA), zonbescherming en poedermaskers.

Deze producten zijn voor dames èn heren.