Body

Body 2021-12-30T17:40:45+01:00

 

Lichaamscontour verbetering

LPG Endermologie

De enige niet-invasieve mechanische huidstimulatie techniek, die het cel metabolisme op natuurlijke wijze reactiveert. Het vermindert resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%. Het strijkt de sinaasappelhuid glad en verstevigt de onderhuid. Voor het best haalbare resultaat wordt er sterk aangeraden om de behandeling één tot twee keer per week uit te voeren. De behandeling is 100% procent natuurlijk.

Volgende indicaties zijn onder andere mogelijk om te behandelen met LPG endermologie:

 • Cellulite
 • Wallen
 • Huidversteviging
 • Onderkin
 • Na zwangerschap
 • Lymfedrainage
 • Littekens
 • Detox
 • Doffe huid
 • Plaatselijk vet
 • Zwangerschap
 • Lipoedeem
 • Oncologische voor- en nazorg
 • EndermoPuncture

40 minuten – €85,-

* Kuurkaart 9 behandelingen – €680,-

* Kuurkaart 15 behandelingen – €1125,-

* Kuurkaart 25 behandelingen – €1625,-

* Kuurkaart 12 behandelingen LPG endermologie en 5 behandelingen cryolipolyse – €1320,-

Controleer uw zorgverzekering voor eventuele vergoeding.

 

 Cavitatie

Cavitatie is een niet-invasieve behandeling, waarbij geluidsgolven het lichaam in worden gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetcellen in beweging komen. Hierdoor worden de wanden van de vetcellen afgebroken, waardoor het vet vrij komt. Het lichaam voert dit vet vervolgens af. Bij deze behandeling kunnen kleine gebieden behandeld worden.

30 minuten – €45,-

 

Cellulite en behandeling voor plaatselijk vet

Voor de behandeling van cellulite en vet bij kleinere gebieden wordt er gebruik gemaakt van de cavitatie. LPG endermologie wordt met name ingezet voor grotere probleemgebieden of een combinatie van beide is ook mogelijk.

30 minuten – €45,-

 

Cryolipolyse

Bij cryolipolyse worden de vetcellen bevroren door middel van een vacuümkop. Hierdoor sterven de vetcellen. Vervolgens worden ze in de periode na de behandeling door het lichaam afgevoerd. Stoort u zich aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? Deze niet-invasieve behandeling is dan een veilige en makkelijke manier om overtollig vet kwijt te raken. De gebieden die behandeld kunnen worden zijn onder andere:

1. Taille, heupen, bovenarmen, borstomvang, buik, billen (rand onder en rond de billen), dijen, binnenkant knieën, borsten (alleen bij mannen) en onderkin.

60 minuten – €160,-

* Kuurkaart 5 sessies Cryo – €640,-

* Kuurkaart 12 sessies LPG endermologie en 5 sessies cryolipolyse – €1320,-

 

Gezondheidsprogramma

Volg ons voedingsprogramma onder professionele begeleiding.

Veel vrouwen gingen u al voor. Weer lekker in uw vel zitten? Eindelijk het streefgewicht of doel bereiken. Een van uw doelen kan bijvoorbeeld zijn: meer energie, mooier en een gezondere huid of lichaam. Worstelt u met veel intoleranties, waardoor voeding het lastiger maakt om gewicht te verliezen? Geen crashdieet, maar afvallen en eten zoals onze voorouders ook aten. Een gezonde levensstijl waarbij u zich prettig voelt en waarop u altijd terug kan vallen.

Voedingsbegeleiding package deal van 12 maanden begeleiding incl. metingen.

12 maanden en daarna voor altijd – €250,-

 

Intolerantie test

Hoofdpijn, een opgeblazen gevoel of buikpijn? Voelt u zich regelmatig moe en traag? Dit kan simpelweg door een voedselintolerantie komen. Misschien is een voedselintolerantie test iets voor u! De testen zijn gebaseerd op een breed scala van ongeveer 600 producten, inclusief etenswaren en non-food producten.

Algemene intolerantiesymptomen kunnen zich voor doen bij de spijsvertering, zoals een opgeblazen gevoel, een overmaat aan gas en zelfs diarree, maar ook vermoeidheid, hoofdpijn en huidirritaties zoals eczeem. Indien u last heeft van één van deze symptomen is het handig om actie te ondernemen.

€170,- (de uitslag duurt ongeveer 8 weken)

Massages

Wellness body massage

Heerlijk helemaal tot rust komen; een weldaad voor huid en lichaam.

50 minuten – €65,-

 

Duo wellness body/gelaatsmassage

Samen heerlijk ontspannen met een body of gelaatsmassage.

50 minuten – €65,- p.p.

 

Bij onze manuele massages maken wij gebruik van onze huidverbeterende, 100% natuurlijke olie, die wij met onze hoogwaardige “Jeu de Parfum” parfumeren. Een heerlijk geurende olie, passend bij elk seizoen. Al onze masseuses zijn cosmetisch of medisch opgeleid in hun unieke massage specialisatie.

 

Bindweefselmassage gelaat

Jeunesse gelaatsmassage door middel van LPG, machinale bindweefselmassage en behandeling.

60 minuten – €85,-

 

Bindweefselmassage body

Jeunesse body massage door middel van LPG, machinale bindweefselmassage.

60 minuten – €85,-

 

Bindweefselmassage voor littekens, ook na liposuctie

Jeunesse body littekentherapie door middel van LPG, machinale bindweefsel behandeling.

60 minuten – €85,-

 

Bindweefselmassage na liposuctie

Jeunesse body massage door middel van LPG, machinale bindweefselmassage.

60 minuten – €85,-

 

Bindweefsel EndermoPuncture 

Verlangt u (terug) naar een onverstoorde nachtrust? Staat u altijd aan en kunt u de gedachtestroom moeilijk uitzetten? De EndermoPuncture brengt het hormoonsysteem in balans en laat u weer volledig ontspannen. Werkt enorm verlichtend bij o.a. een verstoorde hormoonhuishouding.

60 minuten – €85,-