Face

Face 2021-04-28T12:09:12+00:00

Jonge Godin

Ieder klant kan bij ons een maatpakbehandeling verwachten: een persoonlijke behandeling op maat voor de rijpere huid. Jonge godin behandeling streeft bij elke behandeling naar huidverbetering. Keer op keer stimuleren we de huid om weer te verbeteren. Ook kunt u dan denken aan de volgende huidsituaties: Couperose, rosacea, pigment, rimpels, huidverslapping, wallen, grauwe tint, littekens/striae. Bij onze Jonge Godin ligt de focus voornamelijk op huidverstrakking/verbetering, wat resulteert tot onze ‘Jonge Godin’.

60 minuten €85,00

Jonge God

Een royal-treatment voor de heren onder ons. Ook voor de heren zorgen wij graag: een maatpakbehandeling voor de heer. Er wordt naar de huidconditie en baardgroeiconditie gekeken zodat deze in gezonde en optimale conditie verkeert. Weg met ingegroeide haren en onverzorgde grauwe huid. Dat is niet meer van deze tijd: ook de herenhuid verdient de juiste aandacht en snakt naar huidverbetering.
Ook kunt u dan denken aan de volgende huidsituaties: Couperose, rosacea, pigment, rimpels, huidverslapping, wallen, grauwe tint, littekens, baardlijn verstrakken d.m.v. laser, ingegroeide haartjes/ontstoken haarzakjes, neus & oorhaar trimmen.

60 minuten €85,00

“How old you are is your business… How young you look is our business”

Kuurkaart van 6 = 1 behandeling gratis
Kuurkaart van 8 = inclusief verzorgingsset voor thuis

Al onze behandelingen zijn zo intensief dat ze 12 uur nawerken. De duur van de behandeling behoort ook tot het maatpak: de huid bepaalt wat hij nodig heeft. De huid verlaat voldaan ons instituut.

Trouble Shooter

Een huid van hem of haar die wij maar al te graag bij de horens willen pakken. Een probleemhuid met acne, rosacea acne, littekens, couperose, overige huid- of haarontstekingen, eczeem of psoriasis heeft begeleiding nodig van een huidspecialist. Zorg samen met de specialist voor meet zelfvertrouwen en krijg weer een gezonde huid door een maatpak voor de probleemhuid met een geweldig resultaat als ons enige doel.

60 minuten €85,00

Skin Analyse

Wenst u een uitgebreide huidanalyse, dan kunt u kiezen voor ons Skin Analyse consult. Hiermee kunnen we de conditie uw huid meten en vervolgens een uitgebreid verzorgingsadvies en behandelingsadvies geven.

Huidanalyse €19,95

“Happiness might bring beauty but Beauty always brings happiness”

Eclat +

4 kleuren 100% zuiver licht; je huid zal weer als herboren aanvoelen. Elke kleur in ons medisch gekleurde Eclat staat voor zijn eigen huidverbeteringseigenschappen, in de verschillende lagen van de huid d.m.v. verschillende nanometers. Eclat vraagt maar 12 tot 24 minuten van je tijd om je huid een spectaculair resultaat te geven. Eclat treatment bieden we in onze Eclatbar aan. In de winkel, een bar waar u onder begeleiding van een huidspecialist zelf professioneel uw huid reinigt door middel van apparatuur, werkstofampullen en producten. Om ten slotte met een geweldig resultaat uit ons Eclatapparaat te komen.U kunt denken aan pigment vermindering, aanpak van fijne lijntjes, collageen stimulans, acne verbetering, algehele huidverbetering. Direct resultaat, u krijgt een geweldigge glow op uw gezicht, hierdoor geweldig voor een feestje. Ga voor een mooie tint en glow, ga Eclatten. Het natuurlijke gezonde licht werkt ook nog eens anti-deprimerend op uw gestel. (ook zeer geschikt tegen winterdepressies).

24 minuten €32,50 inclusief gratis ampul

Kuurkaart 12 sessies voor €325,- inclusief gratis ampullen (Huidverbeteringsadvies als kuur van 12 keer in een maand 2 à 3 keer per week). 

Zuurstof Therapie

New Cosmetische zuurstoftherapie inclusief peeling.

Tijdens de zuurstoftherapie wordt er 98% zuivere zuurstof in de huid geperst. De huid ziet er direct voller uit. Zuurstof zorgt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de celvernieuwing.

Uitgekiende werkstof preparaten met werkzame stoffen kunnen in de diepere huidlagen doordringen en samen met de zuurstof hun vitaliserende kracht helemaal ontplooien.

We maken gebruik van de volgende werkstof preparaten Vitamine C+, Hyaluronic acid, Wrinkle filler, Lifting+, Whitening+

Zuurstoftherapie wordt ook aangeduid als hyperbare geneeskunde. Normale lucht bevat ongeveer 78% stikstof, 21% zuurstof en 1% overige stoffen. Tijdens de behandeling zal u ook zuurstof inhaleren, er zal zo meer zuurstof in het bloed oplossen. Wanneer er geen 21% maar 98% zuurstof in het bloedplasma zit, zorgt de druk direct voor de verhoogde plasmaconcentratie.

Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming van de doorbloeding waardoor de huid direct zichtbaar verbetert is. Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de  vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daardoor gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine. Zuurstof zorgt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de cel vernieuwing.

 • Verbetert de celfuncties
 • Hydrateert de huid
 • Verbetert de doorbloeding
 • Vermindert rimpels
 • Verhoogt de collageenproductie
 • Verfijnt de poriestructuur
 • Verhoogt de huidelasticiteit
 • Herstelt het volume van uw huid

Een Zuurstoftherapie behandeling van 60 minuten €120,00

Kuurverband

Het mooiste resultaat geeft de zuurstofbehandeling in kuurverband en met ondersteunende thuisproducten. Aangeraden wordt om de kuur 6 weken achter elkaar 1x per week te herhalen. Zo krijgt u een opbouwend effect voor een langer en effectiever eindresultaat. Belangrijk is wel om de kuur als onderhoud te blijven ondergaan, 1x per 6 weken en nog extra te onderhouden met het juiste geadviseerde product voor thuisgebruik. Spectaculair resultaat voor innerlijk en uiterlijk door 100% zuiver zuurstof, voel en zie er weer fris en vitaal uit.

Indicaties; De zuurstof behandeling is geschikt voor alle huidtypes, man en vrouw. De behandeling heeft een zeer positief effect op de huid met acné en littekens. rosacea, pigmentatie, fijne lijntjes en vochtarme huid.

Jeunesse Special

Uw huid wordt met drie technieken grondig aangepakt, wat resulteert in een mooi gladde huid. Poriën worden fijner en rimpels en fijne lijntjes worden voornamelijk door de crosslink verzacht of verbannen. De neus en lippenplooi wordt mooi verzacht, pigmentvlekken worden lichter en de huid heldert op.

Heeft u naast de bovengenoemde problemen ook last van huidverslapping, dan is de Jeunesse Special treatment ideaal in combinatie met de Eclat+. Deze behandeling bestaat uit een peeling, een medische diamond dermabrasie en needling. Op deze wijze wordt er diep in de huid, tot in de dermislaag gewerkt.

60 minuten €159,-

Medische Peeling

Wij maken gebruik van diverse medische peelings o.a. TCA, Glycol, Fruitzuur en Melkzuur. Een mix of een medische BIO peeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Door een medische peeling wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Oppervlakkige rimpels, acne, pigmentatie en littekens kunnen door middel van deze techniek verbeterd worden. Daarnaast ziet de huid er fris en egaal uit. Diverse medische peelings zijn mogelijk, bespreek de opties met uw behandelaar. Ook een zomerpeel is mogelijk d.m.v. Carbon therapie.

Prijs vanaf €150,-

PRX-T33

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid verslapt of heb je last van een verouderde, droge huid? Geef je huid dan een herstellende oppepper! Hoewel je huid altijd onderhevig zal blijven aan veroudering, kun je veel doen om je huid zo lang mogelijk gezond, glad, egaal, zuiver en stevig te houden! De PRX-T33 is een nieuwe behandelmethode en wordt ook wel de no-needle-skin-booster genoemd. Deze zorgt ervoor dat de huidstructuur en conditie verbeteren, vertraagd het verouderingsproces en geeft de huid een revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Nog een voordeel is dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van elastine vezels en collageen.

Voordelen

 • Zonder naalden
 • Zonder vervellen
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Korte behandeltijd; +/- 30 minuten
 • Directe glow

30 minuten €100,-

60 minuten €150,- (met bijbehorende behandeling)

Kuurkaart 5 sessies en 1 sessie gratis voor €500,-  (Huidverbeteringsadvies als kuur van 1 keer per week). 

 

LPG Endermologie

De enige niet-invasieve mechanische huidstimulatie techniek, die het het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert. Een behandeling voor het gelaat, heeft een drievoudige werking, namelijk; collageen aanmaak voor een stevige huid, elastine voor een soepelere huid en hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie. De resultaten worden al zichtbaar vanaf de 3de sessie.

60 minuten €85,-

Kuurkaart 9 sessies voor €680,-

Kuurkaart 15 sessies voor €1125,-

Kuurkaart 25 sessies voor €1625,-

Kuurkaart 12 sessies LPG en 5 sessies Cryo voor €1320,-

Cryo

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om alleen de vetcellen te behandelen zonder daarbij het omliggende weefsel te beschadigen. Stoort u zich aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? De Cryo behandeling is dan een veilige en makkelijke manier om overtollig vet te verwijderen.

De te behandelen gebieden zijn

 • Taille
 • Heupen
 • Bovenarmen
 • BH rand
 • Buik
 • Maag
 • Billen (rand onder en rond de billen)
 • Dijen
 • Binnenkant knieën
 • Borsten (alleen bij mannen)
 • Onderkin

60 minuten €160,-

Kuurkaart 6 sessies voor €800,-

Kuurkaart 12 sessies LPG en 5 sessies Cryo voor €1320,-

60 minuten €160,-

Kuurkaart 6 sessies voor €800,-

Kuurkaart 12 sessies LPG en 5 sessies Cryo voor €1320,-

Ultherapie

Ultherapy is een non-invasieve behandeling die geen hersteltijd nodig heeft. Door middel van ultrasound worden er kleine gaatjes gemaakt in de huid. Dit gaat tot een diepte van 4,5 millimeter. Hierdoor wordt er collageen en elastine gestimuleerd. Dit maakt de huid strakker en heeft een natuurlijk liftend effect. Het uiteindelijke resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na 2 tot 3 maanden en werkt door tot 6 maanden. Na 3 a 4 maanden maanden volgt de touch-up, waarbij de huid extra wordt gestimuleerd.

Prijs vanaf €595,- per zone (kaaklijn en rond de mond/gebied rond de ogen/voorhoofd/hals)

Gehele gelaat €1500,-

Gelaat en hals €2000,-

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een apparaat wat dode huidcellen verwijderd. Tijdens deze behandeling zuigt het apparaat de huid vacuüm en tegelijkertijd schuren kristallen over de huid. Dit is vergelijkbaar met een peeling die zeer gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Na één behandeling kan er al resultaat zichtbaar zijn.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huiden
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens (vlekjes)
 • zonneschade
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuur
 • futloze huid

€125,-

Fousia’s favorite; Skinboosters

Een cocktail van hyaluron en vitamines. Skin Boosters worden helaas af en toe vergeleken met fillers. Het zijn echter twee heel verschillende termen met diverse resultaten. Skin boosters zorgen voor een betere conditie van de huid, door de hydratatie diep in de huid te verbeteren. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen. De behandeling bestaat uit een kuur van 2 en heeft een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

Gehele gelaat 399,-

na behandeling of touch-up binnen een maand 150,-

Dermablading

Dermablading, ook wel bekend als dermaplanning wordt bij ons altijd gecombineerd met nog twee technieken. Op een nauwkeurige wijze wordt een medisch mesje over de huid heen gehaald. Hierbij worden de dode huidcellen en overtollig donshaar verwijderd van het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de huid er glad uitziet maar ook glad aanvoelt en het creëert direct een mooie glow. Te vergelijken met een peeling alleen dan zonder de bijwerkingen. Ook voor de zeer gevoelige huid geschikt.

60 minuten €175,-

Plexr – Soft surgery

Plexr Plus: een nieuwe generatie

Plexr Plus is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire medische apparatuur die de wereld van de medische esthetiek snel doet veranderen. Plexr is de naam van het medisch plasma apparaat en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid. Plexr is het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen waaronder

 • Ooglidcorrectie en lifting
 • Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc
 • Verstrakking van de kaaklijn, marionetten en neus-lippenplooi
 • Full facelift
…en vele andere esthetische en dermatologische klachten.

Voor verdere informatie, kunt u uiteraard eerst een consult inboeken bij onze huidkliniek.

Prijs vanaf €395,-

Skin Rejuvenation

Skin Rejuvenation is een veilige en comfortabele manier om de verkleuringen te verhelpen en uw huid weer in zijn originele staat te herstellen. Het verouderingsproces van uw huid wordt naast het verstrijken van de jaren sterk beïnvloed door zonlicht, milieu-invloeden, stress en leefgewoonten. Verkleuringen door pigmentatie, couperose en gesprongen vaatjes tekenen naast rimpeltjes en lijntjes de ouder wordende huid.

 • Behandelen van pigment/zonnevlekken
 • Behandelen van couperose en rosacea
 • Behandelen van verwijde of gesprongen haarvaatjes
 • Behandelen van spinnetjes (een concentratie van gesprongen adertjes)
 • Productie van de talgklieren remmen
 • Het strakker maken van de huid.

Skin rejuvenation d.m.v. laser – vanaf 15 minuten – vanaf €85,-

*Smal gebied – €85,-

*Middelgroot gebied – €150,-

*Groot gebied volledige gelaat – €200,-

BB Glow

Dit is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt onder andere tegen het herstellen van littekens, als gevolg van acne. Het bevordert teint van de huid en resulteert in een heldere, stralende huid.

 • Intensieve bevochtiging.
 • Opheldering van de huid.
 • Gladdere huidstructuur.
 • Egale huidskleur.
 • Vermindering van fijne rimpels.
 • Herstellen van littekens, als gevolg van acne.

Behandeling wordt uitgevoerd in kuurverband. Aangeraden wordt 3-5 behandelingen met een tussenpauze van 15 dagen. Het resultaat blijft 6-9 maanden.

BB Glow feiten

 • Geen chemische stoffen.
 • Product op plantaardige oorsprong.
 • Zowel voor mannen, als voor vrouwen.
 • Ideaal voor gebruik rondom de ogen, indien er sprake is van donkere kringen.
 • BB Glow valt niet onder permanente make-up, aangezien de techniek met een dermapen wordt toegepast.

BB Glow – 60 minuten – €139,-

BB Glow eye treatment – 30 minuten – €49,-