Face

Face 2021-12-30T16:03:38+01:00

Skin Analyse

Wenst u een uitgebreide huidanalyse, dan kunt u kiezen voor ons Skin Analyse consult. Hiermee kunnen we de conditie uw huid meten en vervolgens een uitgebreid verzorgingsadvies en behandelingsadvies geven.

Huidanalyse – €20,-

“Happiness might bring beauty but Beauty always brings happiness”

Facials

Jonge Godin

Ieder klant kan bij ons een maatpakbehandeling verwachten: een persoonlijke behandeling op maat voor de rijpere huid. Jonge godin behandeling streeft bij elke behandeling naar huidverbetering. Keer op keer stimuleren we de huid om weer te verbeteren. Ook kunt u dan denken aan de volgende huidsituaties: Couperose, rosacea, pigment, rimpels, huidverslapping, wallen, grauwe tint, littekens/striae. Bij onze Jonge Godin ligt de focus voornamelijk op huidverstrakking/verbetering, wat resulteert tot onze ‘Jonge Godin’.

60 minuten – €95,00

Jonge God

Een royal-treatment voor de heren onder ons. Ook voor de heren zorgen wij graag: een maatpakbehandeling voor de heer. Er wordt naar de huidconditie en baardgroeiconditie gekeken zodat deze in gezonde en optimale conditie verkeert. Weg met ingegroeide haren en onverzorgde grauwe huid. Dat is niet meer van deze tijd: ook de herenhuid verdient de juiste aandacht en snakt naar huidverbetering.
Ook kunt u dan denken aan de volgende huidsituaties: Couperose, rosacea, pigment, rimpels, huidverslapping, wallen, grauwe tint, littekens, baardlijn verstrakken d.m.v. laser, ingegroeide haartjes/ontstoken haarzakjes, neus & oorhaar trimmen.

60 minuten – €95,00

“How old you are is your business… How young you look is our business”

Kuurkaart van 6 = 1 behandeling gratis

Al onze behandelingen zijn zo intensief dat ze 12 uur nawerken. De duur van de behandeling behoort ook tot het maatpak: de huid bepaalt wat hij nodig heeft. De huid verlaat voldaan ons instituut.

Jonge Godin/God Deluxe

De Jonge Godin/God wordt bij de Deluxe behandeling uitgebreid met een bindweefsel en cupping massage. Een heerlijke behandeling waarbij wordt gezorgd voor extra stimulans van de huid en ontspanning. Dit kan ook in een abonnementsvorm.

90 minuten – €159,-

Trouble Shooter (acnetherapie gelaat)

Een huid van hem of haar die wij maar al te graag bij de horens willen pakken. Een probleemhuid met acne, rosacea acne, littekens, couperose, overige huid- of haarontstekingen, eczeem of psoriasis heeft begeleiding nodig van een huidspecialist. Zorg samen met de specialist voor meet zelfvertrouwen en krijg weer een gezonde huid door een maatpak voor de probleemhuid met een geweldig resultaat als ons enige doel.

60 minuten – €95,00

Zuurstof Therapie

Tijdens de zuurstoftherapie wordt er 98% zuivere zuurstof in de huid geperst. De huid ziet er direct voller uit. Zuurstof zorgt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de celvernieuwing.

Uitgekiende werkstof preparaten met werkzame stoffen kunnen in de diepere huidlagen doordringen en samen met de zuurstof hun vitaliserende kracht helemaal ontplooien.

We maken gebruik van de volgende werkstof preparaten Vitamine C+, Hyaluronic acid, Wrinkle filler, Lifting+, Whitening+

Zuurstoftherapie wordt ook aangeduid als hyperbare geneeskunde. Normale lucht bevat ongeveer 78% stikstof, 21% zuurstof en 1% overige stoffen. Tijdens de behandeling zal u ook zuurstof inhaleren, er zal zo meer zuurstof in het bloed oplossen. Wanneer er geen 21% maar 98% zuurstof in het bloedplasma zit, zorgt de druk direct voor de verhoogde plasmaconcentratie.

Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming van de doorbloeding waardoor de huid direct zichtbaar verbetert is. Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de  vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daardoor gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine. Zuurstof zorgt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de cel vernieuwing.

 • Verbetert de celfuncties
 • Hydrateert de huid
 • Verbetert de doorbloeding
 • Vermindert rimpels
 • Verhoogt de collageenproductie
 • Verfijnt de poriestructuur
 • Verhoogt de huidelasticiteit
 • Herstelt het volume van uw huid

Zuurstoftherapie behandeling – 60 minuten – €120,-

Kuurverband

Het mooiste resultaat geeft de zuurstofbehandeling in kuurverband en met ondersteunende thuisproducten. Aangeraden wordt om de kuur 6 weken achter elkaar 1x per week te herhalen. Zo krijgt u een opbouwend effect voor een langer en effectiever eindresultaat. Belangrijk is wel om de kuur als onderhoud te blijven ondergaan, 1x per 6 weken en nog extra te onderhouden met het juiste geadviseerde product voor thuisgebruik. Spectaculair resultaat voor innerlijk en uiterlijk door 100% zuiver zuurstof, voel en zie er weer fris en vitaal uit.

Indicaties; De zuurstof behandeling is geschikt voor alle huidtypes, man en vrouw. De behandeling heeft een zeer positief effect op de huid met acné en littekens. rosacea, pigmentatie, fijne lijntjes en vochtarme huid.

Hydro Facial

De Hydro Facial behandeling bestaat uit 3 tot 5 stappen om de huid in een optimale gezondheid te krijgen.

Reiniging & Peeling
Creëert een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging.

Extracties & Hydratatie
De poriën worden pijnloos en diep gereinigd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met vocht-inbrengende ingrediënten die de huid intens hydrateert.

Voeden & Beschermen
Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met hyaluronzuur en peptiden boosters met intensieve werkstoffen door middel van lymfedrainage om de huid te voeden, beschermen en een gezonde glow te realiseren.

De Hydro Facial behandeling kan nog effectiever gemaakt worden door de toevoeging van LED-lichttherapie. De behandeling werkt preventief voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid. De behandeling kan het hele jaar toegepast worden en is geschikt voor ieder huidtype. Daarnaast is het ook geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. De Hydro Facial kan ook in combinatie met bijvoorbeeld needling en LPG endermologie.

60 minuten – €120,-

Skin Treatment Menu Extra’s

Naast intensieve behandelingen bieden wij ook de volgende opties aan als extra’s. Deze extra’s zijn alleen te boeken bij een behandeling:

 • Cupping & bindweefsel (30 minuten) – €42,50
 • Microdermabrasie (30 minuten) – €25,-
 • 98% Zuurstoftherapie * – €25,-
 • Brow shaping & tinting * – €25,-
 • Henna brows (60 minuten) – €25,-
 • Lash tinting *- €15,-
 • Lash/brow lift & tinting (60 minuten) – €55,-
 • Huidoneffenheden verwijderen (1-2 plekjes/small gebied) – €45,-
 • Wax behandelingen * – vanaf €10,-
 • Eclat+ lichttherapie ACTIE (24 minuten) – €17,50
 • Day & evening make-up – €35,-

Indien u interesse heeft in de extra’s, vraag hiernaar bij uw behandelaar.

*Deze extra’s kunnen last-minute worden geboekt.

Peeling

Medische Peeling

Wij maken gebruik van diverse medische peelings o.a. TCA, Glycol, Fruitzuur en Melkzuur. Een mix of een medische BIO peeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Door een medische peeling wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Oppervlakkige rimpels, acne, pigmentatie en littekens kunnen door middel van deze techniek verbeterd worden. Daarnaast ziet de huid er fris en egaal uit. Diverse medische peelings zijn mogelijk, bespreek de opties met uw behandelaar. Ook een zomerpeel is mogelijk d.m.v. Carbon therapie.

30 minuten – €150,-

Cosmelan

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kan een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag een egale huid? Dat is mogelijk! Een pigmentbehandeling bij onze specialisten wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed. Ook met een getinte/donkere huid kun je een medische peeling ondergaan. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen.

€750,-

Dermablading

Dermablading, ook wel bekend als dermaplanning wordt bij ons altijd gecombineerd met nog twee technieken. Op een nauwkeurige wijze wordt een medisch mesje over de huid heen gehaald. Hierbij worden de dode huidcellen en overtollig donshaar verwijderd van het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de huid er glad uitziet maar ook glad aanvoelt en het creëert direct een mooie glow. Te vergelijken met een peeling alleen dan zonder de bijwerkingen. Ook voor de zeer gevoelige huid geschikt.

60 minuten – €175,-

PRX-T33

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Is je huid verslapt of heb je last van een verouderde, droge huid? Geef je huid dan een herstellende oppepper! Hoewel je huid altijd onderhevig zal blijven aan veroudering, kun je veel doen om je huid zo lang mogelijk gezond, glad, egaal, zuiver en stevig te houden! De PRX-T33 is een nieuwe behandelmethode en wordt ook wel de no-needle-skin-booster genoemd. Deze zorgt ervoor dat de huidstructuur en conditie verbeteren, vertraagd het verouderingsproces en geeft de huid een revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Nog een voordeel is dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van elastine vezels en collageen.

Voordelen

 • Zonder naalden
 • Zonder vervellen
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Korte behandeltijd; +/- 30 minuten
 • Directe glow

30 minuten – €100,-

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een apparaat wat dode huidcellen verwijderd. Tijdens deze behandeling zuigt het apparaat de huid vacuüm en tegelijkertijd schuren kristallen over de huid. Dit is vergelijkbaar met een peeling die zeer gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Na één behandeling kan er al resultaat zichtbaar zijn.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huiden
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens (vlekjes)
 • zonneschade
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuur
 • futloze huid

30 minuten – €129,-

DMK Enzyme Treatment

De unieke Enzyme Treatment ook wel bekend in Amerika als DMK Treatment, is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is speciaal ontworpen om de algehele gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Na de eerste behandeling is er 70% aan gifstoffen afgevoerd. Verder zorgt de behandeling voor een betere bloedcirculatie, hoger zuurstofniveau voor een egale tint en stevigere huid. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, enzymen, peptiden en vitaminen.

Dagelijks komen wij in aanraking met vervuilde lucht, uitlaatgassen, bespoten voedsel en (eventueel) medicatie. De huid ontdoet zich door de behandeling van al deze gifstoffen die zich jaren hebben opgeslagen in het weefsel. Gedurende de behandeling wordt er 98% zuiver zuurstof geïnhaleerd, waardoor zowel het lichaam als de huid een zuurstofrijke boost krijgt. Wij zetten de behandeling in voor: anti-aging, aanmaak van collageen en elastine, afvoeren van afvalstoffen en toxinen, verhelderen van hyperpigmentatie en het reguleren van de talgproductie bij acne of een te vette huid.

90 minuten – €135,-

Bio Peel

Deze behandeling is speciaal voor de rug en/of het gelaat. Een Bio Peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling op basis van kruiden, zeewier en algen. Dit wordt in de huid gemasseerd, waardoor de heilzame stoffen optimaal kunnen worden opgenomen. De huid gaat zichzelf van binnenuit herstellen, doordat de kruidenpeeling aanzet tot regeneratie. Na de behandeling is de huid goed gereinigd en zal zeer zacht aanvoelen. Wij zetten de behandeling in bij huidproblemen zoals; acne, grove poriën, grauwe tint, vette huid, zonneschade en/of hyperpigmentatie. Om deze huidproblemen te verbeteren raden wij aan de behandeling in kuurverband af te nemen.

60 minuten – €85,-