Permanente Make-up (PMU)

Permanente Make-up (PMU) 2022-12-29T12:53:35+01:00

Permanente make-up (PMU)

Elke vrouw wil er graag verzorgd uit zien op ieder moment van de dag. Gewone make-up kan vaak aan deze eis niet voldoen. Een mooie langdurige oplossing is permanente make-up of eigenlijk is realistisch pigmenteren een betere banaming voor ons manier van werken, het licht definiëren van wenkbrauwen, eyeliner, lippen etc in plaats van de “make up look”gaan wij liever voor het natuurlijke realistische pigmenteren. Dit doen wij samen met u stapsgewijs in 2 a 3 behandelingen.

Wenkbrauwen, lipliner en eyeliners kunnen tijdens deze behandeling aangebracht worden. De aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Naast dat permante make-up u tijd bespaart in de ochtend, ziet u er altijd verzorgt uit.

Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up naar wens gecorrigeerd. Eventuele littekens kunnen ook met worden gecamoufleerd. of geef je ogen een wat dieper accent met een subtiel eyeliner tussen de wimpers in.

Heeft u (vroeger) te veel geëpileerd en heeft u gaten in uw wenkbrauwen, dan kan deze behandeling ook een uitkomst bieden. Wij pigmenteren zo natuurlijk mogelijk. Een liplijn die ervoor zorgt dat de lip rand wat strakker is en hierdoor een mooie natuurlijke volume aan de lippen geeft. Wij behandelen hier ook altijd de lippen zelf mee in de natuurlijke tint van de lip voor zo en natuurlijk mogelijke 3D resultaat.

  • Wenkbrauwen inclusief verdoving max 3 behandelingen – €395,-
  • Eyeliner (bovenooglid) inclusief verdoving max 3 behandelingen – €250,-
  • Lippen inclusief verdoving max 3 behandelingen – €395,-

Onderhoud of aanpassing na 6 maanden – €150,-

Onderhoud of aanpassing na één jaar – €250,-

Ons advies is om ieder jaar de permante make-up bij te laten werken.

“Love of beauty is taste, the creation of beauty is art”.