Cadeautips

Cadeautips 2020-03-26T14:49:24+01:00

 

Cadeau tips

Kerstpakketten:

Verras uw medewerkers en klanten met een uniek verwenpakket voor de kerst. Dit is door u uitgekozen of speciaal samengesteld. Kerst is een perfect moment om waardering te tonen aan uw relaties en medewerkers. Naast de door ons al samengestelde kerstpakketten, bieden wij ook de mogelijkheid en ruimte om zelf een eigen kerstpakket samen te stellen binnen uw eigen budget.

Cadeaupakket:

Met huidverzorgingsproducten of make-up, eventueel aangevuld met een cadeaubon van een behandeling naar wens.

Loyality Member Card:

We like our loyal clients, speciaal voor onze klanten verkopen wij een Loyality Member Card. Hiermee krijgt u onbeperkt op al onze behandelingen 20% korting. De korting geldt niet op de producten en de Eclat+.

Loyality Member card €99,00
Ook leuk om cadeau te geven.

Kuurkaart:

Bij aanschaf van een kuurbehandeling krijgt u een mooie persoonlijke luxe kuurkaart, waarop al uw behandelingen worden bijgehouden. Deze persoonlijke pas is verlengbaar en wordt in een mooie giftbox gegeven.

De kuurkaarten kunnen ook opnieuw gevuld worden. Ook leuk om cadeau te geven, al vanaf €175,- mogelijk voor 10x.

Cadeaukaart:

Ook bieden wij een luxe cadeaukaart aan die u weg kunt geven. Met dit cadeau zit u altijd goed op een verjaardag, tijdens Kerst of met Valentijn. U kunt zelf bepalen wat de waarde van de kaart is en deze wordt in een mooie giftbox verpakt.

Let op! Alle kaarten hebben een unieke code die eenmalig wordt afgegeven. Bij verlies kunnen wij deze helaas niet vervangen en zult u een nieuwe moeten kopen. Wees er zuinig op: uw kaart is geld waard.

“Be happy. Be bright. Be you. Love the skin you’re in.”