Licht- en lasertherapie

Licht- en lasertherapie 2023-01-29T12:32:16+01:00

In de kliniek maken wij o.a. gebruik van de Cutera laser, Supreme laser en de fractioneel en C02 ND Jaq laser, hier kunnen we een scala behandelingen mee uitvoeren.  Wij hebben meer dan 27 apparaten in huis hierdoor is er voor elk huidtype en huidaandoening wel een oplossing bij Jeunesse.

Genesis laser

De Genesis laserbehandeling zorgt voor verbetering van de structuur en het gladder maken van de huid. Het stimuleert collageen en elastine, daarnaast vermindert het de roodheid. Het is een populaire behandeling zonder herstelperiode. Daarnaast kan de behandeling het hele jaar toegepast worden.

60 minuten – €250,-

Pearl fractional laser

De Pearl fractional laserbehandeling voor het effectief aanpakken van rimpels, onregelmatige huidtextuur, acnelittekens en pigmentatie. Het pakt de problemen tot diep in de huid aan in slechts één behandeling. Daarnaast kan de behandeling een aanvulling zijn voor andere behandelingen.

Volledig gelaat inclusief verdoving – €750,-

Vaatlaser

Tijdens de vaatlaserbehandeling worden door middel van een vaatlaser (kleine) storende adertjes of vaatjes snel en veilig verwijderd. Deze behandeling is voor zowel het gezicht, als het lichaam mogelijk.

30/60 minuten – vanaf €60,-

Carbon laser peeling

De carbon laserbehandeling is effectief voor een diepe reiniging van de huid. Het is een zeer geschikte behandeling voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne, littekens en het herstellen van de huid. De carbon laser peeling dringt tot diep door in de lagen van de huid, waardoor deze sneller vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen.  Na één behandeling is er al resultaat zichtbaar.

€150,-

Skin rejuvenation

Skin rejuvenation is een veilige manier om verkleuringen te verhelderen en uw huid weer in zijn originele staat te herstellen.

  1. Behandelen van pigment/zonnevlekken
  2. Behandelen van couperose en rosacea
  3. Behandelen van gesprongen haarvaatjes, roodheid verdwijnt
  4. Behandelen van spider naevus (een concentratie van gesprongen adertje(s))
  5. Productie van de talgklieren remmen
  6. Het strakker maken van de huid

*Smal gebied – €85,-

*Middelgroot gebied – €150,-

*Groot gebied – €200,-

Combinatie van pigmentatie, roodheid/vaten en huidverjonging.

Jeunesse Special d.m.v. 3 lasers– 60 minuten – €595,- (populaire behandeling)

Eclat lichttherapie: Walk in Concept

Vier kleuren, 100% zuiver licht: uw huid zal weer als herboren aanvoelen. Elke kleur in de medisch gekeurde Eclat staat voor zijn eigen huidverbeteringseigenschap.

De lichttherapie vraagt 12 tot 24 minuten van uw tijd, om de huid een spectaculair resultaat te geven. Eclat lichttherapie bieden we aan in onze Eclat bar, onder begeleiding van een huidspecialist.

Bij lichttherapie kunt u onder andere denken aan de behandeling van pigmentatie, fijne lijntjes, collageen stimulatie, acne en algehele huidverbetering. U krijgt een geweldige glow op uw gezicht, waardoor de lichttherapie perfect is voordat u naar een feest gaat.

Ga voor een mooie tint en glow, ga voor de Eclat. Het gezonde licht werkt ook anti deprimerend op uw gestel. Een hoop klanten ervaren lichttherapie dan ook als zeer geschikt tegen winterdepressies.

24 minuten – €32,50

Rood licht

Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Geel licht

Geel licht geeft algemene cosmetische huidverjonging door de vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Blauw licht

Blauw licht voorkomt de groei van bacteriën en dood bestaande bacteriën. Wat effectief werkt op de behandeling van acne.

Groen licht

Groen licht stimuleert de groei van nieuwe cellen die de huid weer kunnen herstellen en werkt verhelderend op pigmentvlekken.

Rood + Geel licht

Rood + geel licht vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elastine in de huid en bevordert de aanmaak van collageen.

Rood + Blauw licht

Rood + Blauw licht: een goede behandeling tegen acne. Het werkt antibacterieel en anti- inflammatoire. Vermindert de kans op littekens.


Kuurkaart 12 sessies voor 325 euro in plaats van 390,- (10+2). Zowel voor huidverbetering of tegen een winterdepressie, adviseren we een kuur. U begint met 2 à 3 keer per week, vervolgens 1 keer per week.