Hands & Feet

Hands & Feet 2019-07-18T13:15:10+00:00

 

Hands & Feet

Medische Pedicure behandeling

Een specialistische behandeling voor een intensieve medische behandeling naast de cosmetische behandeling. Ook likdoorns, eelt verwijderen, ingegroeide nagels, mycose/schimmelnagels en overige aandoeningen worden specialistisch aangepakt. Een behandeling die u weer heerlijk lichtvoetig maakt.

€38,00

Cosmetische Pedicure behandeling

Een specialistische behandeling voor een cosmetische behandeling zonder een voetprobleem. Van de cosmetische behandeling kunt u verwachten dat u weer babyzachte zachte voetjes krijgt: nagels worden netjes gefreesd en geknipt. De huid wordt verzorgd zoals u van ons gewend bent.

€32,50

Anti-age behandeling voor de voet

Onze cosmetische behandeling inclusief de Micro Derma Brasiebehandeling voor de voet. Weer babyzachte voetjes. Deze behandeling is ook voor de bovenkant van de voet, een peeling d.m.v. diamond derma feet apparaat, een verzorgende massage, masker en voetserum. Ook de voet verdient een anti-ageing treatment.

€45,00

Schimmelnagel laserbehandeling intake

Kom voor een intakegesprek en startadvies langs. Onze medische pedicure adviseert u graag over de verzorging van uw nagels.

Pedicure consult €19,95

Schimmelnagel laserbehandeling

1 – 5 nagels €125,00
1 – 10 nagels €185,00

Ongeveer 25% van de bevolking heeft wel eens last van een schimmel/kalknagel. Een schimmelnagel (ook wel mycosenagel) is een verdikte brokkelige of verkleurde nagel. Het kan zijn dat er witte tot gele/bruinachtige strepen op de nagel zichtbaar zijn. In een later stadium kan de nagel geheel of gedeeltelijk loslaten. De behandeling: bij Jeunesse kunt u uw schimmelnagels specialistisch laten behandelen met behulp van een medische Nail Laser. In tegenstelling tot een zalf of olie is deze laser-behandeling zeer effectief, omdat de laserstraat doordringt tot onder de nagelplaat.

Het is ons doel met deze techniek resultaat te boeken met slechts enkele behandelingen. Daarom is nabehandeling door de patiënt van essentieel belang. Alle informatie hierover krijgt u na behandeling mee naar huis.

Extra’s voet

Schoenen reinigen

Schoenendroger die schoenen reinigt en droogt. Door middel van Ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen veroorzaken. Wij helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Daarnaast worden de schoenen, die door zweet en vocht nuf zijn gaan ruiken gemakkelijk en snel verfrist.

€10,00

NagelGelreparatie

NagelGelreparatie voor een medische verantwoorde nagelcorrectie, toepassing voor nagelcorrectie voor o.a. de mycosenagel. De nieuwe standaard in teennagelcorrectie. Medische Wild Pedique zilver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend pierrootje bolamine. De testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een uitstekende kiemdodende werking heeft. (Ook voor mensen die schimmels in het verleden hebben gehad ter voorkoming aan te raden.) We hebben uiteraad ook gekleurde gel voor de cosmetische dunne nagel.

€45,00

Gel polish

€29,00

In combinatie met een voetbehandeling

€19,00

Nagellak

€10,00

Manicure behandeling

O.P.I. heren spa manicure classic met nagelverzorging  (60 minuten), verzorgde handen en nagels. Ideaal voor de automonteurs onder ons of mannen die veel met hun handen werken en graag verzorgde handen willen.

€45,-

O.P.I. dames spa manicure classic met nagelverzorging (60 minuten), verzorgde nagels en mooie zachte handen.

€45,-

O.P.I. dames spa manicure classic met nagelverzorging met gellak (60 minuten), verzorgde nagels en mooie zachte handen.

€53,-

O.P.I. mini manicure (+/- 45 minuten), inclusief  gellak.

€38,-

Gellak verwijderen (+/- 15 minuten)

€15,-

O.P.I. mini quick manicure (+/- 30 minuten), exclusief gellak.

€30,-

O.P.I. mini manicure, inclusief verwijderen gellak en nieuwe gellak.

€45,-

Heren & dames anti-age manicure huidverbetering. Denk hierbij ook aan ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, littekens etc.

vanaf €85,-

Heren & dames probleemhand. Denk hierbij aan mycose schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagelbijten.

vanaf €45,-

“Make up should never be used to hide yourself. It should be used to enhance your natural beauty.”