Hands & Feet

Hands & Feet 2020-06-18T09:58:38+00:00

 

Hands & Feet

Medische Pedicure behandeling

Een specialistische behandeling voor een intensieve medische behandeling naast de cosmetische behandeling. Ook likdoorns, eelt verwijderen, ingegroeide nagels, mycose/schimmelnagels en overige aandoeningen worden specialistisch aangepakt. Een behandeling die u weer heerlijk lichtvoetig maakt.

Medische pedicure behandeling  – €45,00

Schimmelnagel laserbehandeling intake

Kom voor een intakegesprek en startadvies langs. Onze medische pedicure adviseert u graag over de verzorging van uw nagels.

Pedicure consult €19,95

Schimmelnagel laserbehandeling

1 – 5 nagels €125,00
1 – 10 nagels €185,00

Ongeveer 25% van de bevolking heeft wel eens last van een schimmel/kalknagel. Een schimmelnagel (ook wel mycosenagel) is een verdikte brokkelige of verkleurde nagel. Het kan zijn dat er witte tot gele/bruinachtige strepen op de nagel zichtbaar zijn. In een later stadium kan de nagel geheel of gedeeltelijk loslaten. De behandeling: bij Jeunesse kunt u uw schimmelnagels specialistisch laten behandelen met behulp van een medische Nail Laser. In tegenstelling tot een zalf of olie is deze laser-behandeling zeer effectief, omdat de laserstraat doordringt tot onder de nagelplaat.

Het is ons doel met deze techniek resultaat te boeken met slechts enkele behandelingen. Daarom is nabehandeling door de patiënt van essentieel belang. Alle informatie hierover krijgt u na behandeling mee naar huis.

Extra’s voet

NagelGelreparatie/Wild Pedique

NagelGelreparatie voor een medische verantwoorde nagelcorrectie, toepassing voor nagelcorrectie voor o.a. de mycosenagel. De nieuwe standaard in teennagelcorrectie. Medische Wild Pedique zilver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend pierrootje bolamine. De testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een uitstekende kiemdodende werking heeft. (Ook voor mensen die schimmels in het verleden hebben gehad ter voorkoming aan te raden.) We hebben uiteraad ook gekleurde gel voor de cosmetische dunne nagel.

€45,00

 

Gel polish in combinatie met een voetbehandeling

€19,00

Gel Polish verwijderen

€10,-

Nagellak; Dit kan alleen worden toegepast met een behandeling. Wegens hygiëne (kruisbesmetting) verplichte aanschaf van de nagellak.

€25,-

Nagellak in combinatie met een voetbehandeling; Dit kan alleen worden toegepast met een behandeling. Wegens hygiëne (kruisbesmetting) verplichte aanschaf van de nagellak.

€15,-

Nagelbeugel

In het geval van een ingegroeide teennagel, kan de pedicure een nagelbeugel techniek toepassen. Een nagelbeugel zorgt ervoor dat uw nagel minder krom gaat staan, waardoor de kans op het ingroeien van de nagel aanzienlijk kleiner wordt.

Advies: iedere 6 weken controle & vernieuwen.

€45,-

 

 

Manicure behandeling

O.P.I. heren spa manicure classic met nagelverzorging  (60 minuten), verzorgde handen en nagels. Ideaal voor de automonteurs onder ons of mannen die veel met hun handen werken en graag verzorgde handen willen.

€53,-

 

O.P.I. dames spa manicure classic met nagelverzorging met gellak (60 minuten), verzorgde nagels en mooie zachte handen.

€62,50

O.P.I. mini manicure (+/- 45 minuten), inclusief  gellak.

€38,-

Gellak verwijderen (+/- 15 minuten)

€15,-

 

O.P.I. mini manicure, inclusief verwijderen gellak en nieuwe gellak.

€45,-

 

Voetmassage (45 minuten)

€65,-

 

Heren & dames anti-age manicure huidverbetering. Denk hierbij ook aan ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, littekens etc.

vanaf €85,-

Heren & dames probleemhand. Denk hierbij aan mycose schimmelnagels, ingegroeide nagels, nagelbijten.

vanaf €45,-

“Make up should never be used to hide yourself. It should be used to enhance your natural beauty.”