Mineralen poeders

Mineralen poeders 2018-11-29T14:46:47+01:00

 

Mineralen poeder

spf 20 Mineralen poeder is een nieuw en innovatief product op basis van een custom-blend techniek.

mineralen-poeder

Dat wil zeggen, dat gekleurde dagcrème, gezichtpoeder, maar ook blusher, lip-en oogkleuren op de huidstint en wensen wordt afgestemd. Het resultaat van de Foundationpoeder is verbluffend natuurlijk en egaal en is makkelijk aan te brengen binnen een minuut! Hiermee is het een ideale vervanger van foundation.

Wij geven ook make-up behandelingen zodat u optimaal leert omgaan met de Mineralen poeder s. Mineralen foundationpoeders zijn geformuleerd om gemengd te worden in dagverzorging. (crème) Daarnaast kunnen ze ook los aangebracht worden. Het poeder tast de houdbaarheid en de textuur van de crème niet aan.

De poeders bevatten geen Bismuth Oxychloride en geen Talc, beide goedkope vulpoeders die heel vaak in mineralen make-up gebruikt worden, maar welke de huid kunnen irriteren. Puresse mineralenpoeders zijn op basis van Titanium Dioxide, een mineraal met een hoge zonbeschermingsfactor (minimaal SPF 20) waardoor er “geen synthetische” zonbeschermingsfactor aan de poeders is toegevoegd. Daarnaast bevat het poeder Zinc Oxide wat van nature ontstekingsremmend is. Hierdoor is het poeder ook zeer geschikt voor mensen met een acné-huid.

Wat ons opvalt bij ons klanten is dat de producten “verslavend”werken.Andere make-up producten raken steeds meer op de achtergrond of verdwijnen zelfs helemaal uit het assortiment van de klant.opzich is dat niet zo vreemd aangezien je met jeunesse mineralen make-up alle kanten op kan.Foundation, blush, eyliner, oogschaduw, poeder, lipclose en zelfs nog meer.

De poeders zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid 100% natuurlijk. Geen chemische toevoegingen, alleen de beste mineralen uit de aarde. Verstopt de poriën niet. Natuurlijke uitstraling. Zeer aantrekkelijk geprijst. Niet op dieren getest. Zeer langhoudend en waterresistent. Mengbaar met verschillende soorten crème. Dekking en kleur aan te passen naar wens. Heeft u interesse in een van onze producten? maak dan een afspraak in onze salon voor vrijblijvend advies.